Klasični tretman lica | STUDIO ZEN

Nerijetko je upravo klasični tretman, u kombinaciji s vrhunskim proizvodima preparativne kozmetike i svakodnevom njegom, neophodan za očuvanje zdravlja i ljepote kože lica.

Nečistoće koje se sakupljaju u porama ne predstavljaju samo estetski problem, već i onemogućuju hranjivim svojstvima preparata da nahrane kožu. Zato se klasičnom mehaničkom obradom problematičnih dijelova postiže zdraviji i njegovan izgled kože.

Tretman započinjemo up-šminkanjem, odnosno uklanjanjem make-upa nakon čega slijedi temeljiti piling lica,parenje i mehaničko čišćenje, kako normalne tako i problematične kože sklone aknama.

Nakon toga ćemo individualno prema tipu kože i problemu koji tretiramo odabrati odgovarajući aktivni koncentrat kojim ćemo napraviti masažu lica, vrata i dekoltea, te ramena, nadlaktica i područje oko lopatica kako bi postigli psiho-fizički balans organizma i time dobili bolje rezultate tretmana. Slijedi nanošenje odgovarajuće maske i završne kreme.


STUDIO ZEN

Dragi klijenti

Pripremili smo bogatu ponudu kozmetičkih usluga i osigurali Vam bjeg od svakodnevnog stresa u toplom i prijateljskom okruženju. Individualan pristup te stručan i školovan tim, pomoći će Vam da se istinski prepustite užitku i vremenu koje ste odlučili pokloniti sebi.

Emanuela Slavić