TIM STUDIA ZEN

 

EMANUELA SLAVIĆ

(rođ. Cezner)

Rođena 03.07.1983. u Rijeci. Završila sam obrtničku školu u Opatiji, smjer kozmetičar 2001.godine. Nakon toga počinje moj put ka usavršavanju.

Konstantnim radom u struci i mnogobrojnim edukacijama sam stekla zavidno znanje što me je postavilo visoko na ljestvici.

Osim što sam KOZMETIČAR po struci imam nekolicinu završenih srednjoškolskih verificiranih programa s upisom u radnu knjižicu. A to su: MEDICINSKI PEDIKER, MASER/KUPELJAR, VIZAŽIST, TEHNIČAR ZA NOKTE.

Od prestižnih edukacija sam završila: MICROBLADING, DERMAPEN, PLAZMA PEN, HYALURON DERMALNI FILERI, PERMANENT MAKE UP.

I mnoge druge tecajeve kao što su ekstenzije trepavica, nokti, trajni lak, tretmani lica i tijela... U svojoj kolekciji posjedujem više od 50 diploma.

Osnivač sam i vlasnica kozmetičkog studija Zen, koji je svoja vrata otvorio 2009. godine.

Moja strast prema medicini me je odvela na takav put i uvijek ćete me naći kako radim medicinske tretmane lica, microblading, dermapen, plazmu, filere... a malo rijeđe one ostale tretmane premda i oni su moja ljubav. Veoma sam ambiciozna i bez obzira na broj završenih edukacija moj rad na sebi nikad ne prestaje. Predanost poslu i klijentima je moja odlika. Preciznost i perfekcionizam moj životni stil.

Iskrenost je nekad mana jer ljudi ne vole čuti istinu. Ali ako odlučite doći u moje ruke, pomirite se s činjenicom da ćete dobiti istinu kakva god da ona bila. Osobno smatram da je istina jedini ispravan put do uspjeha.


 

GABRIELA CESTNIK

Rođena je 06.05.1996. u Rijeci. Završila je obrtničku skolu u Opatiji, smjer kozmeticar 2014. godine nakon čega je odmah započela svoju karijeru u struci.

Dio našega kolektiva je od 11. mjeseca 2017. godine gdje je uz prethodno stečena znanja i vještine napredovala na brojnim područjima njege lica i tijela.

Naš kolektiv je poznat po konstantnom usavršavanju i tom prilikom bih naglasila da je Gabriela ponajprije usavršena za njegu ruku, gel nokte i trajni lak. Perfektno radi depilacije, masaže i tretmane tijela.

Uz sve to obavlja i ostale tretmane koje nudimo u studiu ali Gabrielu ćete najčešće vidjeti radeći za stolom od manikure.

Organizirana je pa će uvijek naći termin za svoje klijente. Voli raditi u kolektivu, komunikativna je stoga ćete moći s njom načeti bilo koju temu za razgovor ako to poželite tokom tretmana.

Tvrdoglavost je jedna njezina mana ali često mana postane prednost kada uvidi nesigurnost kod klijentice, te ju svojom tvrdoglavošću ipak natjera na pravi put i dobar odabir tretmana.


 

NICOL KOŠUTA

Rođena je 05.09.2001.godine u Rijeci. Završila je obrtničku školu u Opatiji,smjer pediker 2019. godine. Nakon završenog obrazovanja nastavila je raditi u struci.

Dio našeg kolektiva je od 11. mjeseca 2019. godine, ali je zadnje dvije godine praktične nastave također bila u studiju Zen, gdje sam Nicol osobno uvela u svijet kozmetičkih tretmana i pripremila za daljnji rad.

Uz školovanje i paralelno usavršavanjei mnogobrojne edukacije, mogu reći da je Nicol napredovala u mnogim granama beauty industrije.

Najviše se je opredjelila za ugradnju ekstenzija trepavica gdje je postala pravi artist. Pediker je po struci pa nećete pogriješiti ako kod nje zakažete termin za medicinsku pedikuru, trajni lak i depilaciju.

Uz ove tretmane, Nicol radi i sve ostale usluge gdje je jednako dobra kao i u navedenom ali ipak najčešće je sakrivena u svojoj prostoriji za trepavice.

Pomalo je tiha i samozatajna stoga kod nje ćete dobiti relax vrijeme i miran period boravka u salonu. Vrlo je pedantna i nema bojazni da nešto neće biti odrađeno precizno i profesionalno.

Ona bi za svoju manu naglasila neodlučnost. Ali bas ta mana nas čini u ovom poslu opreznima i kad krene u realizaciju tretmana nakon pomne konzultacije,onda znate da nema greške.


 

NICOL DEKLEVA

Rođena 08.08.2002.godine u Rijeci. Trenutno pohađa obrtničku školu u Opatiji,smjer kozmetičar (3.razred).

Od 1.razreda je na praksi u studiju Zen i tu planira ostati do završetka školovanja. Uz naša stalna usavršavanja i Nicol uvodimo u sve profesionalniji pristup poslu s nadom da će i ona po završetku četverogodišnjeg školovanja dobiti stalno zaposlenje kod nas.

Bez obzira na još ne završenu školu ima nekoliko položenih tečajeva i certifikata.

Vrlo je snalažljiva i optimistična,te mi to daje snagu za prenošenje znanja jednoj mladoj,budućoj kozmetičarki.

Obzirom na njezinu, još uvijek maloljetnu dob moram reći da je sramežljiva, ali to je osobina koja se oblikuje vremenom, a malo tiši pristup nije loš kada je kozmetički salon u pitanju.

TIM STUDIA ZEN

Dragi klijenti

Pripremili smo bogatu ponudu kozmetičkih usluga i osigurali Vam bjeg od svakodnevnog stresa u toplom i prijateljskom okruženju. Individualan pristup te stručan i školovan tim, pomoći će Vam da se istinski prepustite užitku i vremenu koje ste odlučili pokloniti sebi.

Emanuela Slavić