Microblading | STUDIO ZEN

Semi-permanent make-up, dugotrajan rezultat, potpuno prirodan izgled obrva. Metoda namjenjena svim damama koje žele savršen izgled svojih obrva.

Obrve su okvir našega lica, te svaka žena teži što savršenijem izgledu. Malo koja žena je zadovoljna izgledom svojih prirodnih obrva, zato ih oblikujemo, farbamo i eventualne nedostatke ispravljamo olovkom ili sjenilom kako bi naš odraz u ogledalu bio zadovoljavajući.

Problem nastane kada naše obrve više ne možemo dovesti do savršenstva. Ponekad imamo ožiljke tamo gdje bi trebale biti dlačice, dugotrajnim pogrešnim čupanjem smo narušili njihov oblik a ponekad na žalost dlačice više ne narastu zbog nekih zdrastvenih problema ili jakih terapija (poput kemoterapije i sl.)

Postajete umorni od svakodnevnog crtanja i popravljanja olovkom, plaši Vas pomisao odlaska u teretanu, bazen, saunu ili plažu. Od sada ne trebate više razmišljati o tome jer mi u studiju Zen imamo trajno rješenje.

Zato će Vas MICROBLADING jednostavno oduševiti. Tehnika spada u polu trajni make-up (semi-permanent), specifična je po tome što se obrve ne popunjavaju kompletno sa bojom nego se iscrtava dlačica po dlačica.

Iscrtavanjem se dobiva potpuno prirodan izgled obrva. Prirodne dlačice se prije postupka ne čupaju niti ne briju kao kod klasičnog permanent make-upa. Jednostavno se iscrtaju nove tamo gdje nedostaju. Razlika između nacrtane dlačice i prirodne je gotovo nevidljiva jer nam instrument kojim to radimo(microblade)dozvoljava precizno i tanko iscrtavanje da se dobije 100% prirodan izgled.

Postupak je gotovo bezbolan jer se pigment unosi veoma plitko u kožu, točnije, u prvi sloj kože (dermis). Nema otečenosti niti krvarenja nakon tretmana. U slučaju jako osljetljive kože može se prije tretmana nanjeti anestetička krema koja će ublažiti nelagodu. Tretman traje 60 minuta, a od toga se najviše vremena posveti željama klijentice i samoj procjeni trenutnog stanja. Nakon okvirnog dogovora slijedi iscrtavanje olovkom kako bi lakše odlučili da li je to konačni i zadovoljavajući izgled Vaših obrva. Zatim slijedi dogovor o boji obrva, mješanje pigmenta i na kraju samo unošenje boje odnosno iscrtavanje.

Svakako želim napomenuti kako u našem studiju Zen koristimo pigmente koji su testirani i certificirani po svim standardima Europske Unije, ne sadrže teške metale niti AZO boje. Pigmenti su mineralnog porijekla i hipoalergeni su pa nema bojazni od alergijske reakcije na koži.

Instrumenti s kojima radimo su sterilni, a prostor prilagođen radu. Educirani smo po najstrožim standardima i pravilima ove tehnike rada u zemljama izvan Hrvatske, imamo sve certifikate i kvalitete za kvalitetno izvođenje tretmana.

U studiju Zen je MICROBLADING umjetnost kojom ističemo nešto osobno, individualno i prirodno kod svake naše klijentice. Vaše lice dobiva vedriji i mlađi izgled a pogled postaje otvoreniji. Samopouzdanje raste, što uvelike pridonosi kvaliteti Vašeg života. Jer nama je Vaša sreća najvažnija!!!


STUDIO ZEN

Dragi klijenti

Pripremili smo bogatu ponudu kozmetičkih usluga i osigurali Vam bjeg od svakodnevnog stresa u toplom i prijateljskom okruženju. Individualan pristup te stručan i školovan tim, pomoći će Vam da se istinski prepustite užitku i vremenu koje ste odlučili pokloniti sebi.

Emanuela Slavić