Dermapen - tretman mikroiglicama | STUDIO ZEN

Dermapen je nekirurški tretman koji je vrlo efikasan bez bilo kakvih komplikacija i kontraindikacija.

Osmišljen je za pomlađivanje kože, zatezanje, obnovu, ublažavanje strija, ublažavanje bora, ožiljaka, akni. Tretiraju se još hiperpigmentacije i problem proširenih pora.

Koriste se nastavci s većim brojem mikro iglica (10,12,24) za jednokratnu upotrebu. Dužina iglica se može podesiti ovisno o tipu kože i problemu koji tretiramo. Okomiti kut uboda nam pruža ravnomjerno tretiranje i manje dostupnih područja na licu i tijelu.

Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, ali sam njihov prodor daje signale našem mozgu da počne brže stvarati kolagen i elastin kako bi se koža tretiranog područja regenerirala.

Na taj način,uz odgovarajući serum postižemo rezultat koji je vidljiv na našoj koži nakon procesa regeneracije.

Tretman započinjemo mehaničkim ili kemijskim pilingom koji uklanja mrtve stanice kože. Slijedi nanošenje odgovarajućeg mezokoktela i prodiranje mikroiglicama na tretirano područje. Za kraj se nanosi maska za lice koja će dodatno nahraniti i smiriti kožu.

Za bolje rezultate tretman je poželjno ponavljati svaka 2-4 tjedna.


STUDIO ZEN

Dragi klijenti

Pripremili smo bogatu ponudu kozmetičkih usluga i osigurali Vam bjeg od svakodnevnog stresa u toplom i prijateljskom okruženju. Individualan pristup te stručan i školovan tim, pomoći će Vam da se istinski prepustite užitku i vremenu koje ste odlučili pokloniti sebi.

Emanuela Slavić