Njega nogu - Pedikura | STUDIO ZEN

Stopalo čini 28 kostiju povezanih čvrstim svezama i zglobovima, koje pokreću mišići potkoljenice i stopala. Svaki naš korak započinje oslanjanjem na petu, zatim tlo dotiče vanjski rub, a potom prednji dio stopala, odakle se pomoću palca stopalo odbacuje naprijed, u iskorak.

Zahvaljujući tom složenom sklopu svakodnevno napravimo 8.000 do 20.000 koraka. Da bi stopala mogla obavljati svoje temeljne zadaće, a to su oslonac i kretanje, važno ih je njegovati.

Estetska pedikura

Sastoji se od opuštajuće kupke, oblikovanja i uređivanja noktiju i kožice oko nokta, njege kože stopala, masaže i lakiranja.

Medicinska pedikura

Otkloniti ćemo svaki problem na stopalu kao što su urasli nokti, kurje oči, natisci i sl.te se pobrinuti da ne narušimo izgled problematičnog nokta nekim medicinskim zahvatima.

Prepustite se u ruke školovanog i stručnog pedikera u našem studiju Zen.

Dobra pedikura je spas za vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti.


STUDIO ZEN

Dragi klijenti

Pripremili smo bogatu ponudu kozmetičkih usluga i osigurali Vam bjeg od svakodnevnog stresa u toplom i prijateljskom okruženju. Individualan pristup te stručan i školovan tim, pomoći će Vam da se istinski prepustite užitku i vremenu koje ste odlučili pokloniti sebi.

Emanuela Slavić