Trajni lak

Trajni lak

Nakon dugotrajnog istraživanja i usavršavanja u O.P.I. laboratorijima, lansiran je O.P.I. gelcolor - najnapredniji trajni lak na svijetu.
Jedinstven je po tome što je jedini brend koji je svu svoju moć, znanje i tehnologiju usmjerio na proizvodnju savršenog proizvoda koji je nevjerojatom brzinom osvojio brojene vodeće kozmetičke salone u svijetu pa tako i nas u studiju Zen.

Ovo je proizvod koji ne oštećuje nokat nego ga dodato hrani zbog integriranog vitaminskog koktela– antioksidansima A i E vitamina koji osiguravaju zdravi rast nokta i provitaminom B5 koji štiti strukturu prirodnog nokta.

Nakon precizne manikure na nokte ćemo Vam nanjeti podlogu i bazni sloj trajnog laka,a zatim boju u dva sloja koju sami izaberete iz naše ponude u studiju Zen.
Kao završnu fazu nanosi se top coat za dugotrajnu postojanost od 3-4 tjedna i sjaj Vaših noktiju.

Sve faze se suše u uv-lampi,te ste tim postupkom oslobođeni čekanja jer je lak odmah po završetku tretmana suh!

Bitno je napomenuti da ovim preparatom ne oštećujemo prirodni nokat ni kod nanošenja niti kod skidanja laka. Boja se ne skida oštrim i grubim turpijama nego se posebnim otapalom ukloni s ploče nokta koja je tada spremna za novu nijansu trajnog laka.