Manikura i ugradnja noktiju

Uz lice,naše ruke su najizloženije pogledima i vrlo bitne u komunikaciji zato svaka žena treba voditi računa o izgledu i zdravljeu njenih noktiju i izgledu ruku općenito.
U studiju Zen radimo manikuru vrhunskim O.P.I. preparatima kako za žene tako i za muškarce.

Klasična manikura

Ovaj tretman obuhvaća njegu kutikule,oblikovanje nokta prema želji klijenta,piling nokta i njegovo poliranje.
Na kraju dolazi masaža ruku specijalnim uljem za njegu te lakiranje po želji.

Spa manikura

Spa ritual započinje pilingom ruku, zatim ćemo uredit i oblikovati nokte, nanjeti bogatu, hranjivu regenerativnu masku ili parafinsku kupku koja će podariti rukama novi,ljepši i njegovaniji izgled.
Neizostavna je i masaža refleksnih zona dlana pa sve do nadlaktica koja će vas opustiti i osloboditi napetosti i stresa. Po želji ćemo vam nalakirati nokte.

Ugradnja noktiju - geliranje

Koristeći gelove priznate svjetske marke crystal nails, podarit ćemo svakom noktu lijep izgled kako bi ruke izgledale što ženstvenije. Gelirati prirodni nokat ili produžiti nokte,čak i jako pogrižene, za nas ne predstavlja problem,dapače,svaka ruka predstavlja izazov koji dugogodišnjim iskustvom u radu savladamo bez muke.
Možete izabrati jednostavne,u boji,klasični french,šljokice,3D ukrase,pa sve do kompliciranijih varijanti nail-arta.
Za one klijente željne nešto drugačijih noktiju radimo ONE-STROKE ručno iscrtavanje na raznim dužinama i oblicima nokta,npr.stileto oblik.

Parafinska kupka

Parafinske kupke namijenjene su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju kože ruku. Koža dobiva elastičnost, te je zaštićena od isušivanja i vanjskih nepovoljnih utjecaja. Parafinska kupka zbog svoje topline iznimno je blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa.

Postupak se sastoji od peelinga ruku te se ruke dva do tri puta umoče u zagrijani parafin, potom se stavljaju prvo pvc pa zatim frotirne rukavice.Tako parafin stoji 20 minuta. Posebno se treba naglasiti da svaki klijent dobiva novu rukavicu, te se na taj način održava visok stupanj higijene.Nakon skidanja parafinske rukavice slijedi ugodna masaža ruku.

Njega ruku