DL Dioriti Vagheggi

Profesionalni tretman za mršavljenje, učvršćivanje i anti-celulitno djelovanje

Vagheggi DioritiStimulirano i njegovano tijelo izgleda i osjeća se mlađe: priroda i tehnologija u kombinaciji garantiraju maksimalnu učinkovitost u obnavljanju, kompaktnosti, zategnutosti i elastičnosti kože. Minerali Diorite, iz stijene magme, oslobađaju svu energiju vulkana, te remineraliziraju tkivo kože. Skup aktivnih sastojaka bori se protiv masnih naslaga i celulita, te oblikuju tijelo.

Nova smjernica za prestižne kozmetičke salone “diorite masaža” tehnika je koja pruža luksuznu i učinkovitu stimulaciju za vašu kožu. Sofisticirani masažni potezi inspirirani drevnim istočnjačkim znanjima rezultiraju novim oblikovanjem tijela; toplina zemlje smanjuje napetost i opušta zglobove.

U ovome tretmanu će Vas oduševiti neobični postupak izvođenja tretmana,količina preparata a naročito kada zajednički napravimo dva vulkanska kamena od stijene magme koja će izvući toplinu Vašega tijela kako bi je iskoristili za intenzivnu masažu kamenjem i na taj način postigli zavidne rezultate na Vašem tijelu.

Kome je namijenjena

Za one koji trebaju snažno djelovanje u borbi protiv masnih naslaga,celulita i tonusa kože.