Aromamasaža

Aromamasaža

Aromamasaža ima svoje korijene u mnogim drevnim načinima liječenja i iscjeljivanja. Svrstavaju je u alternativnu medicinu. Po svojoj je prirodi holistička i komplementarna metoda iscjeljivanja.

Promatra osobu na svim razinama- fizičkoj, duhovnoj, mentalnoj i emotivnoj, uzimajući u obzir i životni stil osobe, obrasce prehrane, društvenog života itd. Djeluje na otklanjanju uzroka neravnoteže u organizmu, te daje prednost prevenciji održavanja zdravlja i ravnoteže čitavog tijela i duha.

Ona oplemenjuje i opušta naše fizičko tijelo, smiruje naš duh, vida ranjene emocije, bistri naše nejasne misli i još puno više od toga..... A sve to preko malenih, suptilnih ali izuzetno snažnih i moćnih kapljica eteričnih ulja koja kad jednom zamirišu u našem životu poželimo da tu zauvijek i ostanu.

Masaža tijela eteričnim uljima djeluje terapeutski gdje molekule ulja ulaze u kožu kroz pore i folikule gdje ih preuzima kapilarna krvna cirkulacija i putem krvi i limfe bivaju raznešene po cijelom organizmu. Prepustite su stručnoj i školovanoj osobi u studiju Zen koja će Vam svojim dugogodišnjim iskustvom pokazati put ka boljemu sutra!!